De Eikenprocessierups BestrijderOnze diensten

Onze diensten

Processierups bestrijden

De eikenprocessierups kan tot veel overlast leiden. Heeft u last van de eikenprocessierups en wilt u deze laten verwijderen? Dan kunt u de hulp inschakelen van De Eikenprocessierups Bestrijder. Wij staan klaar om particulieren en bedrijven te helpen. We bestrijden de eikenprocessierups op een effectieve en snelle manier. Hiervoor maken we gebruik van een speciale stofzuiger die ontworpen is om de processierupsen veilig op te zuigen. De stofzuiger maakt gebruik van een Stihl bladblazer, deze is omgebouwd om voldoende zuigkracht te kunnen leveren. Vervolgens worden de rupsen opgevangen in een kunststof box met een opvangzak en HEPA filters. Dit zorgt ervoor dat de brandharen zich niet kunnen verspreiden. Tot slot worden de rupsen samen met de opvangzak vernietigd door een gecertificeerde verwerker.

Bij ons kunt u rekenen op een goede kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en reageren altijd binnen één dag op uw oproep. We willen u graag zo snel mogelijk van de overlast afhelpen.

Neem contact met ons op

Wilt u de processierups bestrijden en heeft u nog vragen over de kosten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of een appje te sturen naar 06 812 224 86. U kunt ook een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan u graag zo snel mogelijk te woord om u verder te helpen.